Meg og mitt, en liten presentasjon..

Hei..

Velkommen til min blogg, It’s a Fragile life.. Eller hva jeg heller vil kalle det, en virtuelle dagbok. Dette blir nok en anonym side. Dette blir de tankene jeg ikke klarer å dele med folk rundt meg.

Dette blir fra min hverdag! Den har dessverre de siste årene sentrert rundt alvorlig selvskading, bulimi, selvmordsforsøk og sykehus. Jeg har hatt en veldig tøff barndom full av overgrep fra flere forskjellige, både psykisk, fysisk og seksuelt. Jeg har pga dette fått PTSD og DID. PTSD er en diagnose som kommer etter traumer. DID er den nye betegnelsen på multippel personlighet. Dette er en diagnose jeg har benektet lenge, selv om jeg alltid har visst det har vært noe, innrømmet jeg det ikke og fikk ikke hjelp for det før for mars 2011.Dette er derfor noe jeg har behov å skrive litt om, det er på en viss måte litt nytt for meg. Vil blogge om utfordringer, men også om vegen mot en frisk hverdag, et helt liv.

Det var litt om hva bloggen vil handle om..

For å ta litt om meg selv.. Jeg er en jente på snart 23 år som kommer fra Østlandet. Hehe. Mer vil jeg egentlig ikke si! :P Kommer til å omtale meg selv som Fragile.

Jeg vil prøve å slippe dere inn i tankene jeg sliter og har slitt med.

De første postene kommer til å inneholde ting som har skjedd i løpet av den siste innleggelsen min, som var fra mai og frem til nå, minus en uke. Noen skal jeg prøve å tidsfeste litt, andre er det ikke så nødvendig med.

Takk at du leser, håper du vil fortsette å ta en del i min hverdag:)

4 responses to “Meg og mitt, en liten presentasjon..

 1. Takk for kommentar på bloggen min :)
  Kommer til å følge deg videre. Det er fint når man finner mennesker man har ting til felles med, selv om det er slike ting jeg ikke unner noen andre å slite med. Men det er godt å vite at man ikke er alene.

  *legger igjen en forsiktig klem*

 2. Kom tilfeldig over deg.
  Ville bare skrive en kort hilsen og si at du ikke er alene om dette…
  Liten virtuell klem, om du vil ha :)

 3. Takk for klem, hyggelig at du er innom:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s