Orker jeg mer..?

Tanken om jeg klarer livet mer har vært konstant i tankene mine. om jeg orker mer.
Jeg vet folk har kommet seg gjennom incest før, men dette er for stort for meg, skrittene er for tunge å gå. Smerten slutter aldri. Jeg har blitt misbrukt så mye og så lenge at jeg har ikke helt trua lengre. Det slutter liksom aldri, folk som er ute etter å skade meg tar aldri slutt.
Har alltid tenkt at det er en del ting jeg vil gjøre først
Tenkte for eksempel å fikse leilighet først.. Har ikke alltid tenkt på å pakke ned, men som regel på det å rydde, slik at familien slipper det. Nå driver jeg derimot og flytter.. Det vil si at hele leiligheten pakkes ned, jeg blir mellom boliger, og blir ikke så i veien hvis jeg tar livet mitt
Jeg har jo planlagt det en stund. må bare få de til å tro at det går bedre. Jeg fortsetter å engasjere meg i jakt på bolig, innleggelse og skolegang, møte opp når de forventer. men jeg tror valget er tatt.

Det er klart dette er ambivalent, som alltid. Men det føles trygt å ha metode, sted, tid, osv.

Løsningen er der hvis dette blir for tøft.

5 responses to “Orker jeg mer..?

  1. Jeg skjønner tankegangen din, har tenkt de samme tankene mange ganger selv. Men jeg håper du greier dette, at du slipper å ty til den løsningen. Selv om jeg forstår deg og hvorfor du trenger løsningen.

    *sender styrkeklemmer*

  2. Jeg skjønner også tankegangen, både forsi jeg har tenkt tanken selv og fordi jeg vet hun jeg er glad i har tenkt dem. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært livredd med tanke på henne. Jeg skjønner hvor uendelig håpløst alt kan virke, og kanskje er det teit av meg å si det, men det KAN bli bra en dag! Jeg kjenner veldig mange mennesker der ute som har klart kampen, som har kommet igjennom det og som har funnet ut at liver er verdt å leve. Men da må man våge.. man trenger også å få riktig hjelp på veien. Jeg håper de som er i behandlingsapparatet rundt deg er kompetente nok til det.

    Og som en siste ting, tenk på de som er glad i deg… Som jeg skrev over, jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært skrekkslagen på grunn av hun jeg er glad i. Hvis hun ikke tar tlf da kan jeg få full panikk, for hva er verden uten henne? Og det virker som om du har noen som er glad i deg du og.. ikke gjør det mot dem..

    sender over noen klemmer <3

  3. Nei, nei, nei, nei!! Det må du ikke.. Kjære deg.. Du må virkelig ikke gjøre dette. Virkelig ikke… Du fortjener så utrolig mye bedre. Det er vanskelig nå, men som du selv skrev; det vil bli bedre <3 tenker på deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s