Litt fra den siste uka; overdosen kom..

Det gikk galt.. Veldig galt.

Overdosen kom på onsdag. Ganske stor. Alt for mye drama. Jeg tok en del piller, gikk til skogs for å ta resten. På vei begynte nok tankene å spinne. Jeg husker ikke noe av det. Jeg hadde en trygg voksenperson som holdt et nøye med meg da jeg skrev meg ut. Han skjønte noe var i gjerdet, og spurte; hva skjer? Jeg hadde sendt mld tilbake å prøvd å snakke de bort, sa ingenting, alt var bra, skulle pakke litt og ta en tidlig kveld. Men han skjønte at noe var på ferde, da ringte han meg. Da hadde han skjønt hva som hadde skjedd, og ringte politiet. Jeg kom meg ut i skogen og tok resten av pillene. Jeg lå der 4 timer før de fant meg. De hadde rundt 100 stk som lette, helikopter, politi, hunder, to ambulanser og en legeambulanse. KØDDER DU!?!?! Omg. Overdramatisering. Det var bare meg! Jeg skjønner at de hadde gjort det for noen andre, men dette er meg vi snakker om!

Kunne drept bestevenninna mi. Hun fortalt mamma om  Slangen og M! Jeg ble helt satt ut da S fortalte det, hadde virkelig ikke trodd hun ville gjort det mot meg. Klarer jo ikke være sint, skjønner jo at det var for å hjelpe, men. CRAP!

Jeg satt og hørte på 8 mobilsvar i går, det ble utrolig sterkt, gråt en del. Den første var fra bestevenninna mi. Hun spurte gjennom tårene hvor jeg var, hva jeg hadde gjort. Tryglet meg om å si hvor jeg var, ba meg ta vare på meg selv, sa om og om igjen hvor glad hun var i meg. Neste var fra en bekymret behandler fordi jeg ikke hadde møtt opp til timen. Så var det en del fra politiet. Litt overveldende at folk bryr seg sånn.

Lå på intensiven i en uke, koma og respirator. I går ble jeg flyttet på tvang til psykiatrisk. Livet er så hilma digg!

Er så sliten. Sov 20 min i går natt og tre kverter-time i natt. Pga jeg fikk oppkast ned i lungene har jeg dobbeltsidig lungebetennelse. Jeg føler fortsatt jeg har mye medisiner i kroppen, sjanglet mye i går. Jeg har dessuten ikke klar å spise noe særlig, så er svak pga det..

Blir samtale med psykolog A i dag.. Veldig spent. Hørt han kanskje kommer i trøbbel fordi jeg hadde et alvorlig selvmordsforsøk så tett oppå utskrivelse.. Håper han slipper det, da…
Lurer litt på temaene. Jeg skal på langtidssykehus neste uke da! Shit, det blir scary. Har jo vært sykt mye innom akutt psyk, sikkert 24-25 siden desember 2008

4 responses to “Litt fra den siste uka; overdosen kom..

 1. Så bra at bestevenninnen din fortalte noe videre :) Dette må være tungt for henne når det er så mye som skjer med deg.
  Du er eksremt heldig som har en så god venninne.

  Klart folk leter etter deg når du spør om livet etter døden :) da setter du jo igang en leteaksjon etter deg selv, indirekte.
  Og når du gjør det, setter igang en leteaksjon altså, vil du egentlig dø, eller orker du «bare» ikke å leve?

  Klem :)

 2. *legger igjen en klem*

  Klart det blir masse drama. Bli ikke noe mindre drama bare fordi det er deg. Du er verdt like mye drama som alle andre. Nemlig.

  *flere klemmer*

 3. Du er faktisk verdt alt det dramaet, fullt ut! Og jeg er glad det ble drama, fordi det betyr at du fortsatt er her. Vet du at også vi her på nettet blir bekymret og redd når du skriver slik du gjorde sist uke, og så ikke gir lyd fra deg igjen. Jeg har sjekket bloggen din hver dag og hatt like mye angst hver gang der ikke var skjedd noe nytt. Og det selv om jeg ikke kjenner deg engang. Du ER verdt noe! Du er verdt utrolig mye!! Skulle bare ønske du kunne kjent på det selv innimellom. Jeg håper de tar godt vare på deg der du er og håper du tar vare på deg selv og!

  *klemme masse på* <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s