Sårende kommentar begrenser litt..

Vil bare beklage lite posting..

Fikk en kommentar som var veldig sårende forrige helg, så nå sliter jeg litt med å skrive, føler meg litt dømt av denne personen. Valgte å ikke godkjenne den. Tror ikke personen mente å såre, men jeg tok den kommentaren veldig tungt.. Men håper på å komme sterkere tilbake..

God helg mine kjære <3

4 responses to “Sårende kommentar begrenser litt..

 1. Off, dumt med sårende kommentarer. Håper virkelig ikke at den kommentaren var ment sånn, men det er dessverre mange som ikke tenker over hvordan de formulerer seg og hva de skriver før det trykker på «send»-knappen. Og noen er rett og slett bare ute etter å såre :(

  Vit ihvertfall at jeg ikke dømmer deg. Håper du føler deg tryggere på skrivingen igjen etterhvert.

  Og jeg håper du får en så god helg som overhodet mulig.

  *klemmer*

 2. megmittogmitteget

  Trist at det skal begrense deg. Skjønner ikke helt poenget med å legge igjen sårende kommentarer. Da kan man jo like godt la være. Synes du har en fin blogg, jeg. Selv om det er mye trist for meg som kjenner deg, så er det lærerikt å lese. Føler jeg blir bedre kjent med deg og lidelsen din. Det er jo ikke så vanlig å ha DID, så denne bloggen er verdifull. Det mener nå jeg, da.

  Håper at du har det greit. så greit som du kan ha det!

  Klem

 3. Ser at det er lenge siden du har skrevet noe. Håper det ikke kommer av den sårende kommentaren. Ikke la det ødelegge for deg!

  Klem

 4. Jeg får mange kommentarer jeg ikke godkjenner. Når folk bare er ute etter å såre, så trenger man ikke gi dem den gleden å få spy ut dritten sin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s