Grått og grått..

Har grått og grått den siste timen..

Samme som ofte skjer, jeg husker ingenting på flere timer, og når jeg kommer tilbake blir jeg så overveldet av vonde følelser at jeg nesten ikke holder ut..
Havnet bak pulten igjen, mens jeg prøvde å få gråten under kontroll.. Heldigvis har jeg jo ganske hyppig tilsyn, så det tok ikke lang tid før nattevakta kom. Kjenner JK ganske godt, så det var fint. Etter en liten prat foreslo jeg å spille kort for å avlede. Tårene rant gjennom hele spillet, men det gikk greit.. Nå sitter jeg og håper på å få sove snart..

God natt kjære dere.. <3

2 responses to “Grått og grått..

  1. *mange varme klemmer*

  2. porselenskadaveret

    Håper du fikk sove godt i natt. Tenker masse på deg. Skulle virkelig ønske at du fikk det bra. Håper at de hjelper deg der du er nå.

    Klem fra meg «ansa»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s