Ikke nå..!

Jeg hater virkelig å være her for tiden. Jeg ligger under pulten døgnet rundt, sover på gulvet.. Jeg spurte til og med om de vær så snill kunne bære ut senga fra rommene mine(er på rommet mitt på dagtid, men må sove på skjermet, det er der jeg sover på gulvet). Jeg orker ikke senger. Hemmeligheten tærer mer og mer, jeg klarer snart ikke mer. Og de gjør det bare verre for meg :( De har spurt om det er noe de kan gjøre for å gjøre ting lettere. Da har jeg sagt at jeg trenger folk jeg er trygge på rundt meg, og hvertfall hvis jeg skal klare å snakke om Hemmeligheten. Frem til for noen uker siden fikk jeg en viss forutsigbarhet og konstantanet i hvertfall en av mine to kontakter var en jeg kjente.
Men det de gjør nå er å bevisst gi meg kontakter jeg kjenner lite ca 80% av tiden, de mener jeg må bli trygge på flere enn de jeg er trygge på. Jeg skjønner det! Virkelig! Jeg vet at de jeg er trygge på nå en gang var ukjente, at jeg måtte gå gjennom prosessen å bli trygge på de også. Jeg vet at det blir lettere for meg hvis jeg finner flere å enn de 10-15 ansatte å bli tryggere på.
Men ikke nå..
For Guds skyld, ikke nå!!
Det er lenge siden jeg har slitt så mye som jeg gjør nå.
Traumer rundt at jeg har bursdag og han alltid brukte det at jeg var et år eldre som en unnskyldning til å gjøre overgrepene verre.
Ukene med Hemmeligheten nærmer seg med stormskritt,
Flashbacksene blandet med dissosiasjon blir så virkelig at jeg kan lukte alkoholånden, få smerter der de skadet meg, jeg kan kjenne hendene holde meg fast, føle alt de skjøv inni meg, føle kulden fra kjellegulvet, høre stønnene, se overgriperene.. Jeg er så redd 24 timer i døgnet at jeg gjemmer meg i fosterstilling under pulten hele dagen og kvelden og ligger på gulvet om natten. Jeg er så suicidal at jeg store deler av tiden tar alle mulige muligheter.
Dette er ikke tiden å dumpe masse ukjente folk på meg! :( Jeg prøver å ikke være for paranoid, ,men det skjer vakt etter vakt; det er flere folk jeg har vært mye med, men jeg får nesten alltid ukjente folk.

Jeg har en de tøffeste tiden jeg har hatt på lenge, og de responderer med å forlange at jeg skal jobbe med å bli trygg på ukjente folk. De ukjente er hyggelige, det er ikke det, men jeg klarer nesten ikke stole på de jeg har vært med 4-5 dager i uka, og nå skjer det ofte at jeg får kontakter som bare har vært kontakten min noen få ganger i løpet av de to månedene jeg har vært her!
Jeg skjønner som sagt at jeg må bli trygge på disse også, men ikke når jeg har det så vanskelig som jeg har det nå..

Men ikke nå…

Ikke nå…!!

3 responses to “Ikke nå..!

 1. Sender uendelig mange styrkeklemmer

 2. Hei kjære deg :) så modig du er, som har begynt å dele. Jeg har nettopp kommet ut av en psykose da jeg innså at min datter har blitt misbrukt og voldtatt av sin far hele sitt tre år gamle liv. Jeg så henne ha flashbacks og hørte henne rope på meg i minnet sitt. Det er det vondeste jeg noensinne har opplevd. Så vondt at jeg ikke klarte bli i virkeligheten jeg heller. Møtet med psykitrien var som en munnkurv. Skulle ikke snakke om det. Det var spekulativt. Men jeg føler det er helt feil for meg og blir så glad når jeg leser styrken i ordene dine. Verden må få høre. Det er så mye tabu rundt seksuelle ovrrgrep og uten at folk skjønner hvor ofte det skjer, jo oftere blir vi ikke tatt på alvor. Du trenger en million gode klemmer. Det var det du alltid skulle hatt, du vakre. Stå på. Du er verdt hver celle du eier. God klem

  • Fine fine du <3
   Takk at du deler med meg!!
   Utrolig vondt å lese hva du har gått gjennom!!
   Unner ingen det :(
   Jeg blir så provosert av de i psykiatrien som bare vifter bort noe så alvorlig!
   Bare tenk hva du har gått gjennom! :(
   Hvis du vil prate mer kan du sende meg en mail på itsafragielife@hotmail.com :)
   Masse klemmer tilbake <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s