Fælt bursdagsminne..

Det er bursdagen min i disse tider.. Jeg liker det ikke.. Enda flere vanskelige minner å snakke om.. Det er ikke dette som er det den tøffe Hemmeligheten for tiden, men det blir tøft nok..
Dette er et minne jeg skrev forrige bursdagen min.. Skriving har jo vært en måte å få ut ting på, få minnene på plass. Jeg har aldri delt dette jeg har skrevet her med noen, men nå har jeg endelig noen å dele det med. Dette kan være veldig sterk lesning, noe er detaljert. Mange synes sikkert det er for detaljert, men det som hjelper meg er å sette ord på detaljene, flytte de ut av hodet. Jeg har også fått anbefalt av incestsenteret å skrive dette ned, har også lest lignende skildringer hos andre bloggere som har fått ting ut av å skrive på denne måten. Igjen, dette er den tøffe og ærlige skildringen av et overgrep, det er  ikke for alle.. Hvis du er i tvil om dette kan trigge egne traumer kan det være lurt å hoppe over denne posten.. Da ordene «jeg» og «meg» blir for tøffe, forteller jeg historien fra den lille jentas synsvinkel, det blir lettere da, jeg trenger å distansere meg litt,,
Til resten; takk at du tåler meg..

Hun hørte stemmen hans rope på henne. Stemmen får blodet til å stivne og kroppen til å skjelve. Hun later som hun ikke hører han, og fortsetter på huska. Stemmen kommer igjen, sintere denne gangen. Nei. Hun svelger tungt og går mot han. Hun ser nervøst etter tegn, hun  vet det er den skumle tiden på døgnet, døgnet med flaskene. Hun ser en flaske med noe blankt i, og stopper fortvilet opp. Men  et blikk fra han gjør at hun ikke tørr å gjøre noe annet enn å komme. Men da han lukker døren etter seg blir ansiktet mildt.
“Tenk at du blir 9 år i dag! Gratulerer med dagen, jenta mi,” sier han og gir henne en stor klem. Hun holder pusten og venter på at hånden skal gå under kjolen, men det gjør den ikke. Pusten slippes ut i et lettet sukk.
“Jeg har en bursdagsgave til deg”, sier han og smiler det slemme smilet. “Det er en overraskelsefest!” Han smiler lurt. “Nå er det ingen overraskelse lengre, men dette skal bli så fint! Det er mange her som gleder seg til å se deg!”
Hun tittet opp med litt forventning. Hadde noen gjort noe sånt for henne? Var det noen som var glad i henne allikevel? Noen som likte henne nok til å feire bursdagen hennes? Frykten satt i magen, minnene av alle de slemme lekene til Slangen dukket opp, men den lille forventningen skyldte det bort.. Det var alt hun rakk og tenke før han tok henne i hånden og dro  henne mot stua. Hun sitret i forventning, men det var ingen der. Plutselig skjønte  hun hvor de var på vei. Kjelleren! Det farlige stedet!! Hun begynte å kjempe imot, men han var alt for sterk. Kjellerlukt blandet med alkohol møtte henne da han åpnet døren. Han dro henne ned trappa og dyttet henne de siste trinnene. Hun falt ned på den kalde møkkete betongen. Hun var rask med å gjemme seg bak den sitge-lignende trappa som gikk fra overetasjen. Hun tittet forsiktig frem, mens hun telte mennene som stod der. Det var 9 stykker, 10 med Slangen.. Noen hadde hun sett før, men de fleste ikke. Alle så på henne, alle hadde slemme smil.
“Kom frem da, fittemor” Stemmen til Slangen er sint igjen nå. Hun la hodet mellom knærne og lekte usynlighetsleken. Plutselig tar noen tak i håret hennes og drar henne frem.
“Husker du hva som skjedde forrige gang du ikke ville kle av deg, da genseren din ble ødelagt fordi du ikke gjorde som jeg sa?”
Hun nikker med tårene i øynene, og husker at for to dager siden ble hun slått da hun kom hjem, fordi genseren var ødelagt.
Krevende øyne så på henne. “Skal du kle av deg selv, eller må jeg bli sint som sist gang?!?”
Øynene ble overfylt av tårer.
“Jeg vil ikke, vær så snill å ikke tving meg” Stemmen klarer nesten ikke bære ordene.  “Vær så snill!
Slangen gidder ikke vente på svar, han griper den ene armen mens han begynner å rive av henne jakka. En av mennene tar av seg buksene og tar frem den store stygge og begynner å dra i den. Hun prøver å rope på hjelp, men den ene mannen slår henne så hardt at det føles som om hun kommer til å besvime. Det kommer en til for å hjelpe, den slemme flaske-ånden puster henne i fjeset. Når hun er helt naken blir hun slengt i et hjørne. Hun skalv, ikke bare i frykt lengre, men gulvet er så fryktelig kaldt. Hun titter skremt bort på de. Hun ser at mange av de har drukket veldig mye av flaskene.
“Nå, få se hva hun er god til” snøvler en av de og kommer mot henne. Han trekker ned buksen og det store slemme kommer frem.
“Du vet hva du skal gjøre?” Sa Slangen strengt.
Hun kniper igjen munnen alt hun hadde, ville ikke ha det store slemme i munnen. Hun venter et slag, men mannen bare ler. “Trodde du at du var smart nå?” Han tar fingrene sine og kniper nesa hennes. Hun vil fortsatt ikke lukke opp munnen, men lungene skriker etter luft, og i det sekundet hun må åpne munnen etter luft stikker han den inn. Hun brekker seg, men han bare fortsetter. Plutselig ser hun en til komme mot henne med buksene  nede. Han løfter rumpa hennes så hun står på alle fire før han drar ned buksen og trusen sin. Han går bak henne, og hun kjenner kalde hender spre rumpeballene hennes, og det føles ut som om hun eksploderer da han dytter hans store farlige inn i henne. Hun prøver å skrike, men da han foran tetter luften, og  smerte og brekninger kaster hun opp. Mannen foran bruker kneet til å sparke henne i magen. Hun faller i det pusten blir slått ut av henne. Hun hører han bak banner i det han faller ut av henne. Mannen foran tar henne etter håret og drar henne opp til alle fire igjen slik at den slemme mannen bak kan trenge inn i henne igjen. Slangen ser på henne med det skumle blikket som sier mye om hva som kommer til å skje med  henne hvis hun våger å skrike. Hun biter leppa så hardt hun bare kan i det han stikker det store slemme inn i rompa igjen. Mannen hun kastet opp på slår henne, i ansiktet denne gangen.
«Jeg har fått spy på pikken, din jævla hore! Slikk det av!»
Hun ser på han med tårer i øyene og ber han; vær så snill, la meg slippe!
Slangen ser på henne.
«Gjør du det skal du få gå rett etterpå, okai?»
Tårene blander seg med oppkastet i ansiktet  hennes mens hun gjør som han sa. Smaken fikk henne til å brekke seg enda mer, men hun klarte å ikke kaste opp en gang til. Da den var ren stakk han den inn i munnen hennes igjen og holdt på til det hvite ekle kom. Den slemme mannen bak er heldigvis ferdig. Hun satt seg opp, glad for at hun var ferdig. Hun begynte å trekke på seg buksa, men Slangen stoppet henne.
«Hva tror du at du driver med?!»
Hun kjente redselen nesten kvelte henne.
«M-men du sa, d-du s-sa at je-jeg kunne  gå!» Storet hun. Hun tok seg sammen og så på han med bedende øyne. «Du sa jeg fikk gå hvis jeg gjorde som du sa!»
Slangen tar en slurk av flaska før det slemme smilet kom.
«Hva trodde du? Du er faen ikke ferdig enda!»
Han løfter den lille kroppen hennes opp og legger den på det gamle møkkete bordet. Han nikker til en som tar armene hennes  og holder de fast over hodet hennes. Første kommer og stikker det farlige inni i henne. Hun lukker øyene og tenker på følelsen hun hadde når hun trodde de hadde en fest for henne. Hun tenkte på hvordan hun skulle ønske bursdagen hennes hadde vært. Hun merker at mannen trekker seg ut, at det ekle hvite blander seg med blodet nedover lårene hennes. Da neste mann trenger seg inn begynner hun å slå hodet i bordet. Prøver å få en annen smerte å fokusere på,og kanskje – bare kanskje, hvis hun begynte å blø, kanskje de da ville syns hun var ekkel og slutte. Men da satt deg seg en over henne og stakk det store farlige inn i munnen hennes samtidig som noen presset seg inn i rumpa. Da forsvinner hun inn i det trygge mørket.
Det neste hun husker at det hvite ekle treffer ansiktet hennes. Hun ser ned og ser at den siste i køen av mennene akkurat hadde trukket seg ut. Hun er forvirret men takknemlig for at hun ikke husket det de andre 7 hadde gjort.

I det de andre forlater kjelleren faller hun om i smerter og gråt. Slangen kommer bort til henne.
«Det hadde ikke vært så vondt hvis du hadde vært flinkere. Du vet hva som kommer til  å skje hvis du forteller dette til noen? De kommer til å skjønne hvor ekkel du er som har vært med på noe sånt, de kommer til å forlate deg! Dessuten vet de vi aldri ville gjort dette mot noen som var verdt noe, du vil vel ikke at flere skal skjønne hvor verdiløs du er? De som ikke forlater deg
kommer til å misbruke deg og.»

Blikket  ble plutselig mildere, og han hjelper henne å ta på buksa.
«Dessuten gjør jeg dette fordi jeg er glad i deg, du vet det, ikke sant?

Gratulerer med 9 års dagen da, jenta mi..»

16 responses to “Fælt bursdagsminne..

 1. porselenskadaveret

  Jeg må innrømme at jeg ikke klarte å lese alt i sin helhet. Veldig sterkt, og dert også når jeg bare leste bruddstykker. Du er utrolig tøff, vennen! Holdt ut!

 2. Husk at du er ingen verdiløs bruksting, men en flott person! Disse jævlene burde ha sittet langt inne i et svart fangehull.
  Du er forøvrig dyktig til å skrive.

  • Tusen takk, Inger! Setter pris på det du sier.. Jeg jobber med å føle meg som noe annet enn noe som kun blir brukt..
   Takk for komplementet ang skrivingen! Det er noe jeg er veldig glad i, så betyr mye å høre at noen synes jeg får det til:)

 3. Hjertet mitt blør for den lille jenta, skulle ønske jeg kunne tatt henne bort fra alt det vonde :( Du er en utrolig sterk person, og jeg håper virkelig at du en dag kan bli frisk.. Også skriver du helt fantastisk, det må jeg bare si. Masse lykke til, og takk for at du deler dine tanker med oss :) Klem

 4. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg har virkelig ikke ord. Jeg bare håper at du får god hjelp og at du kan klare å komme deg gjennom det verste. Selvfølgelig kommer du alltid til å huske dette, men jeg håper at du kan få hjelp til å mestre det. Jeg har selv opplevd lignende, men jeg bare skyver det under teppet, men når det gjelder andre, så får jeg så inderlig vondt. Stor og god klem

 5. Tilbaketråkk: Overgrepshistorien nr 2.. | It's a fragile life

 6. Tilbaketråkk: Overgrepshistorien nr 2.. | It's a fragile life

 7. Jeg får klump i magen og ser for meg den lille jenta helt uskyldig, tillitsfull, lojal og livredd for og bli forlatt.. de jævla dyrene ( mennesker er de ikke) de er så verdiløse, de er dritt og ødelagte, det finnes ingen rette beskrivelser av sånne dyr, det stopper opp og det er nok fordi de er ikke verdt energien.. men du.. kjære du,.. Du er verdifull, jeg forstår følelsen du har av ingen eller lav egenverdi som er en konsekvens av hva du opplevde som barn. Som aldri var en sannhet, ingen barn har skyld i overgrep eller vold, uansett hvor mye en selv kan tenke det i ettertid…du hadde ingen valg, ingenting kunne du gjort for og fått «slippe». De hadde gjort det uansett… Det var de voksne sitt ansvar og se og ta vare på deg, og det er forferdelig trist at så mange voksne ikke er verdt og få barn, barn er små skatter, det er derfor det gjør vondt og lese din historie..Du er verdifull, og det står respekt av deg, noe holder deg igjen, heldigvis, det er din styrke og med styrken kommer du til og klare det, få et liv som vil være godt og leve. Ikke bare eksistere for det er vondt .. … Du vet bedre en de alle fleste hvor jævlig livet faktisk kan kan være, det livet har du allerede levd i din fortid, men når kontrastene kommer frem mer og mer så tror jeg kanskje du vil kjenne på en genuin glede over ditt liv, følelsen av at du lever, virkelig at du lever,kjenne at du lever føle det, jeg tror at du engang vil tenke, det var verdt og leve. Din indre styrke kan ingen ta fra deg, din fremtid er bare din, ingen kan ta den fra deg..jeg heier på deg, og kommer til og lese mer fra bloggen din, jeg har netopp begynt og lese din historie.. Jeg ble også seksuelt misbrukt som barn, vet veldig veldig godt hvordan min fortid var og jeg har gått i behandling hos psykologer i 12år, vert innlagt tilsammen 5 år av mitt liv, jeg har også vert sterk slik som deg, og nå har jeg har et godt liv, jeg er glad jeg valgte og leve, det tok meg nesten et år og bestemme meg for og virkelig leve.. jeg hadde prøvd flere ganger og ta mitt eget liv slik som deg, og var nær med og klare det flere ganger, jeg måtte ta et valg.. Enten dø, gjøre det skikkelig, eller gå for og leve… Jeg tenkte på det flere ganger til dagen, om jeg våget og leve det er det vanskeligste valget jeg noen gang har hatt. Fy søren for en «jobb» det var og ikke gå tilbake og ville dø igjen… Jeg gjorde ingen selvmordsforsøk etter jeg tok valget..Den gang ante jeg ikke at mitt valg ville gi meg dette livet jeg lever nå som er godt, jeg er 29år, gift med en god og virkelig snill mann har to fantastiske barn, jeg er ei god og trygg mor og elsker mine små skatter mer en noe annet i denne verden.. Jeg «ser» mine barn selv om jeg har dager fortsatt som er vonde så klarer jeg dagene.. Jeg ble jeg ikke ødelgt, selv om de som missbrukte meg gjerne trodde de kom til og klare det.. Jeg har vunnet selv om det har kostet meg mye, så er det faktisk verdt det.. Jeg sier dette fordi jeg håper dette vil gi deg noe..og jeg ønsker deg et godt liv.. Du fortjener det.. <3

  • Utrolig sterkt å lese litt av din historie, TAKK at du deler! Disse ordene skal ligge i hjertet mitt en stund.. Tanker masse på deg, Trulte, takk for de gode ordene og oppmuntringen.. ♥

 8. Kjære deg <3 Det gjør vondt å lese historien din, det er vondt at du skal ha opplevd dette <3
  Jeg kommenterer ikke så ofte, men leser alltid bloggen din. Du skriver veldig bra <3
  Du er en flott jente, Fragile, det er jeg sikker på, bare utifra den kjennskap jeg har til deg gjennom bloggen. Du er verdt hele verden <3 <3
  Og ingen barn er skyld i slike ting du har opplevd. Ingen barn er skyld i overgrep.
  Jeg har selv min overgrepsbagasje, foreløpig klarer jeg ikke skrive mer enn det ene minnet jeg har skrevet ned. Men jeg har det som deg, det å skrive detaljene hjelper meg med å få det bearbeidet.
  Jeg ønsker deg all verdens godt <3 Du fortjener det <3
  HUSK: DU ER VERDIFULL <3<3<3

 9. Særiøst stakkars deg jente!håper du får god hjelp å har sett at DE er de VERDILØSE du var ett forsvarsløst lite barn!Håper du har noe godt i livet nå i dag ser det er tøft å skal leve videre etter hva jeg leser men det finnes gode snille mennesker!Stå på du er VERDIFULL de skulle vært skutt å drept de som har gjort deg så mye vondt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s