Do you know?

4 responses to “Do you know?

 1. Hei kjære deg <3
  Jeg har ikke vært innom bloggen din før, vet ikke helt hvorfor…..men skjønner at du går igjennom helvette på jord !
  Jeg vil gjerne si noen ting til deg, som jeg håper du klarer å ta med deg videre i livskampen din, for det er det dette er … kampen for livet <3
  Husk at du er helt normal, du har helt normale reaksjoner på unormale hendelser, jeg vet akkurat denne kan være vanskelig å tro på, fordi galskapen sitter i hver eneste celle i kroppen.
  Du har et umodent system, akkurat som meg…. nå gjelder det å oppgradere systemet til å kunne luke ut fare som ikke lengre er reell….dette tar tid, men er mulig !
  Finn livskampen i deg, hvem er det som vinner om du dør ? jo det er de som har gjort deg vondt….å den seieren fortjener de IKKE ! Du er så verdifull kjære deg, vinn kampen inni deg selv, ikke gi de gleden ved at du velger å forlate livet <3<3<3 men jeg vet….jeg ve3t hvor uendelig smertefullt dette er … du vet jo hva jeg vet, for du leser jo min blogg :)
  Setter utrolig stor pris på ordene dine, å jeg håper du klarer å finne veien slik at du en dag kan si til de som kommer etter oss at det ER MULIG å få et liv som er verdt å leve <3<3<3
  mange klemmer, gode tanker til deg, sende deg masse glede, styrke, håp å tro på livet , deg selv og framtiden !
  LilleVinkel

  • Wow, jeg blir nesten litt beæret av kommentar av deg ;) Har fulgt bloggen din så lenge, setter så pris på at du vil følge meg også:)
   Tusen tusen takk for alle de gode ordene <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s