Takk…

Jeg vil bare takke deg!

Du som leser.. Tusen takk for kommentarene deres! Tenk at jeg har noen som jeg kan være uhemmet ærlig med, som ser på meg selv om jeg er i mørket..

Det betyr mye når dere kommer med trøst, egne meninger, egne erfaringer!
Det betyr så utrolig mye for meg at dere bekrefter at dere leser, om det så bare er for å legge igjen en klem..

Og til dere som ikke kommentarer.. Takk at du er der! :) Jeg vet at du er der, og det betyr så mye for meg! Jeg følger med på statistikken (over 80 visninger bare i dag) og jeg fryder meg over at nettopp DU er der..
Det at noen bryr seg nok til å lese om min hverdag rører virkelig ved meg.. Jeg har vokst opp med at ingen brydde som om hva jeg hadde å si, hva jeg mente eller følte. Det at noen vil ta del i min hverdag betyr hele verden for meg..

8 responses to “Takk…

 1. Hei!
  Jeg fant bloggen din for noen dager siden og er nok en av de som nå er inne å leser daglig..:-) Jeg er sterkt grepet av det jeg leser! Du skriver og formidler veldig bra. Ord blir fattige i din situasjon, men klemmer i bøtter og spann kan jeg sende deg!:-) :-)

 2. <3<3<3 utrolig merkelig det derre, hvor mye det egentlig betyr å bli sett for den man er uansett hvor man er i seg selv.
  min blogg er jo stengt, å jeg er blitt mere trygg på min egen historie, så jeg har ikke samme behovet for å bli sett lengre.
  Men jeg husker enda hvor viktig det var, at noen faktisk brydde seg nok til å lese ordene mine, at noen var nyskjerrig nok til å se innom hver dag…at noen syntes det var så grusomt det jeg skrev at de ble kvalme….
  Jeg er evig takknemmlig for det jeg også, det er en av grunnene til at jeg er kommet dit jeg er i dag !
  Jeg tror på meg selv nå, å jeg trenger ingen til å tro for meg, men veien dit….den er lang å vond.
  Så har jo jeg også muligheten til å snakke om dette grusomme med noen nå….noen som ser meg i det virkelige livet, enn så lenge ihvertfall……
  mange klemmer <3<3<3

 3. Mennesker skremmes av fysisk eller psykisk mishandling inn bak sterke festningsmurer for å redde seg selv. Flukten er nødvendig, men samtidig er resultatet at de blir fremmed for seg selv og for omgivelsen. Gjennom bloggen blir vi kjent med deg som person, og kan gi deg bekreftelse på det du er i deg selv. Etterhvert tror jeg du blir så «rotfestet og grunnfestet» i deg selv at festningsmurene blir overflødige.

 4. Jeg leser hvert eneste innlegg. Jeg ser deg. Jeg hører deg. Og jeg bryr meg.

  *klemme masse på*

 5. porselenskadaveret

  Du er så skjønn <3

 6. Tilbaketråkk: Positivitetet:) | It's a fragile life

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s