Du har kommet til en pasient som ikke er i bruk..

Hei folkens..

Sorry dårlig oppdatering, jeg er rett og slett så lite til stede.. De andre personlighetene har tatt over hverdagen like mye som da i begynnelsen av innleggelsen på denne avdelingen..
Vi trenger å kjøpe julegaver, men skal vi få  lov til det må vi være friskere, er stabile. På torsdag fikk jeg beskjed om at hvis alt gikk bra kunne jeg få dra på kjøpesenter på mandag.
Så allerede torsdag begynte delene å være mer aktive, fordi de fleste av oss vil jo ut! Noen for å få flere muligheter til å dø, men de fleste trenger bare en tur ut føle seg litt normale, pluss at stresset over å ikke ha fått kjøpt noen julegaver påvirker mange veldig. Har  ikke vært utenfor døra på 3 uker og det tar på er enn jeg trodde. Så de mer fungerende begynte allerede da å ta over, fordi de visste at ikke jeg i meg selv har hatt kontrollen til å  Men på lørdag gikk det galt. Ikke skikkelig galt,men jeg var fremme lenge nok til å bli så sliten at når alarmen gikk på en med pasient ble jeg så  trigget og urolig at jeg endte opp med å henge meg på badet. Får jo ikke mye tid av gangen, så rakk bare å besvime, no big deal lissom. Men det var nok til at turen ble avlyst. Nå kan jeg få dra i morgen hvis alt går bra. Dermed har jeg bare bevist noen timer i løpet av i går og i dag. Er jo litt takknemlig, det at de tar jobben er den eneste muligheten jeg har for å komme meg ut i morgen. Hadde jeg vært mer til stede hadde det ikke gått..

Behandler samtale i går, de fornyet skjermingen.. Overlegen presiserte også at disse heningsforsøkene mine er omtrent beste vei mot hjerneskade. Jeg vet jeg vet jeg VET! Jeg trenger å høre samtidig som det ikke hjelper når jeg blir så desperat etter å komme meg bort fra smerten at jeg ender opp med et nytt selvmordsforsøk, og henging egentlig det eneste jeg har nå.
Hold på si til han; da får du sørge for at jeg har glass eller piller tilgjengelig da, så slipper vi risikoen! Hahaha.. Ja, litt galgenhumor trengs..

Nå gleder jeg meg bare til å komme meg gjennom kvelden og natta, sansynligvis uten å være særlig til stede. Det som skremmer meg er kræsjen som kommer etter slike perioder jeg jeg jobber så hardt for å ikke miste kontrollen.Og det som er er at skal jeg ha noe håp om å slippe å sitte på psykehus på julaften trenger jeg å beholde kontrollen til over julaften..
Og det er risikosport!
Delene må bære hverdagen og holde meg fast en periode til..

3 responses to “Du har kommet til en pasient som ikke er i bruk..

 1. Jeg har troen på deg kjære <3 Og, hvis det ikke går, så går det ikke. Det er langt fra verdens undergang <3 Det er styrke i å vise svakhet <3
  Hvis det er noe trøst så skal jeg tilbringe julaften på psykehuset.. Men, jeg velger det jo selv da..
  Men, jeg tror på deg!
  Og, hvis det er slik at du må bli der, så er det kun for ditt eget beste.
  Vær så snill å ikke prøv på slike ting igjen <3

 2. hehe, liker galgenhumoren din, hva skulle vi vært uten…den er liksom det siste som er igjen føles det som….å kødde med dritten ?? det er helt befriende hærlig !
  Jeg var innlagt på åsgård i tromsø i sommer, akutt pga selvmordsfaren var stor…så da jeg skulle på første utgang, en liten tur på butikke for å kjøpe mere røyk,,, så sku jeg gå med ei veninne, utgang med følge.
  Å da sa jeg til kontakten min, jeg har ikke tenkt å hoppe foran den første bilen som kommer ihvertfall…. haha… han ble rimelig bleik der han sto.

 3. Håper du får kommet deg ut en tur og kjøpt julegavene :) Vet hvor stress det er å ha det gnagende på samvittigheten.

  Galgenhumor <3 Gotta love it :)

  *klemme masse på*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s