«Bare» overleve…

Beklager lite oppdatering, tenkte jeg skulle innom og skrive litt om hvordan det går..

Det.. går.. Rett og slett.. Hulen under pulten fengsler meg mye.. Rett før jul ble det verre en kveld.. Jeg klarte ikke komme frem etter jeg spiste i 3 tiden.. Lå og prøvde å identifisere frykten for å klare å vinne over den. Jeg visste at da kl ble 2400 måtte jeg bytte rom (jeg må sove i strippet rom). Jeg jobbet med å få kroppen til å høre på fornuften.. At Slangen og de andre overgriperne(minus M) ikke vet hvor vi er. Og selv om de gjorde det må de gjennom 3 låste dører og ansatte (med alarmer som er trent til å overmanne folk) for å komme i nærheten av meg. Og selv om de skulle klare det er ikke jeg tryggere under pulten.
Simple as that.. Likevel var kroppen så redd at jeg begynte å gråte  og hyperventilere ved tanken å komme frem.
Jeg tror de små var veldig til stede – uten å ta over.. At de var veldig nærme meg. I overgrepssituasjoner hjalp det ikke å slå, sparke, skrike eller stikke av. Det eneste forsvaret jeg hadde som liten var å gjemme meg, tror det er derfor jeg har ligget under pulten stort sett hele dagen de siste månedene. Det endte som jeg fryktet og nattevaktene måtte dra meg ut og slepe meg inn på det strippede rommet.. Husker ikke alt, men jeg endte i belter :( Slitsomt..

Julaften gjorde jeg alt jeg kunne for å ikke innse ta det var julaften. Det ble jo julemiddag, men ellers prøvde vi å gjøre det så lik som en vanlig kveld som mulig.. Jeg ble utrolig urolig utover kvelden, klarte ikke unngå det vanskelige og det endte i  belter det og..

Siden julaften gjør jeg alt jeg kan for å bare overleve.. Jeg switcher  mye.. Men noe av det positive om dagen er at overlegen bestemte før jul at jeg skulle få mer eventuelt! Jeg får nå to faste 50 mg truxal på kvelden, i tillegg til 100 mg jeg får til å sove pluss de vanlige 50 ganger 3 OG jeg får en sobril om dagen frem til 2 januar.. Det har og kommer til å redde julen min, spesielt den sobrilen..

Må bare fortsette å gjøre alt jeg kan for å få hverdagen til å gå.
Bare overleve.. Hele meg strider imot hele overlevelses greia, men jeg tror jeg har begynt å fatte at jeg ikke kommer til å klare å dø her inni.. Så da blir det å overleve til jeg kommer meg ut.. «Bare» overleve..

6 responses to “«Bare» overleve…

 1. Får tårer i øynene når jeg leser den siste setningen her, overleve til du kommer ut.
  Når du kommer ut, håper jeg at du VIL leve..

  Klem ifra Heidi

 2. Du må leve vennen .. Kanskje vi kan treffes en dag? Når vi begge har livslysten tilbake ❤
  Tenker masse på deg, du er inni hjertet mitt.. Selv om vi aldri har sett hverandre inn i øynene …
  Mange klemmer fra Lille❤Vinkel

  • Takk jenta mi.. Ja, hadde vært sååå kos å treffes, har tenkt et samme selv! :) Du er i hjertet mitt også, du betyr mye for meg selv om vi aldri har truffet hverandre! Masse masse klemmer til deg ❤

 3. wow, må bare si at jeg beundrer styrken din! Det er første gangen jeg er innom bloggen og jeg ingen andre ord enn wow. Det er så urettferdig noen må ha en bagasje med så mye smerter og vonde opplevelser.. Må bare si at jeg syns at du virker som ei flott og sterk jente som absolutt ER verdt MYE og jeg håper virkelig at du en dag innser det!! otg det her syns jeg om deg bare etter å ha gått gjennom bloggen i ca en time, så jeg kan bare tenke meg hvor fantastisk du må være hvis man blir kjent med deg i »virkeligheten». vil hvertfall sende verden største klem og be deg om å fortsette å stå på! Dette kan og må klare fordi verden kan ikke risikere å miste fantastiske mennesker sånn som deg!<33

  • Dette var helt utrolig gode og varme ord å få akkurat nå.. TUSEN takk!! ❤ Utrolig hyggelig at du har lest litt, betyr enormt mye at du bryr deg nok til det!!
   TAKK for de gode ordene, de skal følge meg i hele dag.. ❤
   Stor klem fra meg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s