Vanskelig helg

Først vil jeg starte med å takke for alle de gode kommentarene jeg fikk på «FUCK!! TRIGGENDE!!» innlegget.. Det varmet veldig at dere brydde dere sånn.. Jeg har likevel bestemt meg for å slette innlegget. Jeg skrev det fordi det var det jeg trengte der og da, men jeg er nok redd det er mer triggende enn det jeg vil ha på bloggen min.. Dette er nok ikke en triggefri blogg, men den posten kan trigge selvskadere ganske mye, så sletter den.. Men TAKK for omsorgen jeg fikk fra dere, setter enormt stor pris på det!!

På mandag hadde jeg time med psykolog I. Jeg leste «Jeg og delene og delene som meg».. Hun gråt da hun hørte det.. Det var jeg ikke forberedt på, men da jeg fikk den reaksjonen visste jeg at jeg hadde klart å formidle hvordan jeg følte det.. Det var fint:)

I går hadde jeg samtale med overlegen.. Han ville snakke med meg om sy greia.. At jeg ikke klarer å sy. Jeg vet at når jeg først kutter så dypt burde jeg kunne ta ansvar for det.. Jeg vet det.. Tingen er bare at jeg har det så uutholdelig vondt når jeg først begynner å skade at jeg klarer ikke tenke lengre enn nesa mi. Grunnen til at jeg ikke klarer å sy er ikke hvor vondt det gjør, men at det gjør vondt.. Det blir helt overgrepsituasjon når smerte som ikke jeg har kontroll over påføres meg.. Jeg skulle ønske jeg hadde en bedre måte å forklare dette på, fordi jeg skjønner at det kan virke en teit grunn. Som jeg sa, jeg burde kunne ta konsekvensene av egen skading, jeg bare faller helt tilbake i overgrepene når andre påfører meg smerte. På Tirsdag ble det veldig mye frem og tilbake.. Legen ville jeg skulle sy alle sårene, jeg ville ikke.. Han ringte bakvakta og endte med at de ikke ville holde meg fast fordi det ble mer traumatiserende og de stripset alt de kunne.. Han virket veldig fortvilet og overlegen bekreftet det da legen hadde ringt han på onsdag. Legen syns det var vanskelig fordi overlegen hadde sagt at alt skal sys når jeg har skadet meg.. Overlegen ville jeg skulle lage en avtale om hva som skjer neste gang jeg trenger å sy at jeg går med på det.. Jeg klarte ikke love han det Og selv om jeg som Fragile hadde lovet han det switcher jeg som bare det i de sy situasjonene. På tirsdag switchet jeg bare de skulle rense såret. De små forventer overgrep med en gang noen påfører kroppen smerte.. Det er ikke lett :(
Overlegen sa han skulle tenke over hvordan vi skal løse dette..
Så vi får se…

Var ute en tur i går kveld og gjorde noe koselig, det var hyggelig! Hadde jo to ansatte på slep, men det var to jeg kommer godt overens med, det var en fin tur:)

Jeg har ellers gruet meg til denne helgen. Det var noen helger jeg ble «leid» ut til andre pedofile av Slangen.. Ikke alltid hele helger, kanskje bare en kveld.. Men det var en periode det var siste helgen i hver måned.. Ergo denne helgen får med seg masse vonde minner.. Jeg er redd det ikke går.. Forrige helg sov jeg i belter natt til søndag og var tilbake i beltene i 5 timer søndag kveld.. Håper jeg slipper unna beltene denne helgen.. Heldigvis er det folk jeg er trygge på ikveld.. Marerittene begynte på torsdag og flashbacksene ruller på..

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal komme meg gjennom, men det må jo gå på en eller annen måte.. Holder dere oppdatert..

14 responses to “Vanskelig helg

 1. Du er utrolig sterk <3

  Og jeg synes du forklarer dette med syinga veldig bra, jeg tror jeg skjønner det. Det er en ting når det er deg som skader, fordi da er det du som har kontrollen, det er du som bestemmer, rett og slett. Og når noen skal sy, da mister jo du den kontrollen, det blir som om den blir tatt i fra deg, og du mister kontrollen over hva som blir gjort, sånn som i overgripssituasjonene, da var det jo de som hadde kontrollen og ikke deg. Så jeg skjønner at det er vondt for deg! Hold ut <3
  du har gått gjennom mye, jeg synes du er kjempe sterk <3 det blir bedre. Husk håpet. Fordi håpet gir lys i mørket <3 ønsket deg en fin natt, morgen og dag :) stå på videre kjære du :)

 2. Jeg skjønner at du ikke takler sygreia. Jeg sliter med det selv, og alltid lappet meg selv sammen framfor å dra på legevakta. Heldigvis har jeg ganske bra grohud, så det har gått greit, selv om noen av arrene blir mye styggere enn de ville blitt om jeg hadde sydd. Jeg sliter mest med kontrolltapet og legeskrekken jeg da. Jeg takler bare ikke leger.

  Håper dere finner ut av det der, for det beste er jo å få det lappet ordentlig sammen av en lege.

  *klemme på*

 3. Håper du klarer å finne en løsning på det… =( Skjønner godt problemet.

  Litt vanskelig å finne ord, akkurat nå. Men jeg ønsker deg at alt skal gå din vei.. <3

 4. Det er ikke rart du ikke takler å bli sydd. For det å skade deg selv, det er det jo du som bestemmer at skal skje og noe du gjør med dine egne hender. Da har du full kontroll og full makt, og etter alt du har vært gjennom er vel det noe man er ganske avhengi av å ha. Jeg synes det er bra legene hører på deg og faktisk respekterer at du ikke takler det, for jeg kan bare tenke meg hvor mye verre det blir hvis de skal holde deg fast! Du forklarte det jo på en god måte!
  Jeg håper helgen ble bedre enn det du fryktet! Ikke rart det er mye tanker og minner som dukker opp. Og det høres rett og slett helt jævli ut og måtte gå gjennom de på nytt og på nytt!
  Du er så ufattelig sterk, jeg håper du vet det!
  Legger igjen en varm klemm på natten <3

 5. Jeg er her.. Gjemt bak skjermen hehe
  Tenker på deg ❤❤❤ tenker på deg og VET hva du skriver…
  Klem

 6. Søteste, godeste jenta <3
  Jeg vil finne om noe som gjør at man bare trenger å sikte på sårene, og trykke på en knapp – så kunne de grodd på sekundet! Alt for at du skulle sluppet <3 Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s