Den følelsen

(Mobil blogg) Følelsen av å sitte rundt bordet med familien og gråte, uten at noen ser på meg lenge nok til å legge merke till det – den følelsen :'(

15 responses to “Den følelsen

 1. Uff den følelsen kjenner jeg veldig godt :( inne i deg skriker du «se meg! Hjelp meg! Hold meg, trøst meg!» Men man tør eller klarer ikke si det høyt. Jeg har aldri angret de få gangene jeg har klart å si det høyt. Jeg håper du har en person i livet ditt som du kan si det høyt til, eller som selv klarer å se hvor vondt du har det. Stå på <3

 2. Kjempestor klem til deg <3

 3. Vondt å ikke bli sett og forstått klem til deg:)

 4. Hei kjære nydelige du. Nå har jeg lest gjennom bloggen din, og jeg beundrer åpenheten din og den er virkelig inspirerende, på den måten at det kan hjelpe å sette ord på det man føler og sitter inne med.
  Jeg har selv opplevd overgrep i barndomen av en person jeg hadde 100% tillit til.. Det gjør så vondt å lese hva du har opplevd:(
  Stay strong krigerkvinne <3

  • Så UTROLIG hyggelig at du har tatt deg tid til å lese gjennom bloggen!
   Vondt at du har opplevd overgrep du og :(
   Er her hvis du trenger å snakke, bare send meg en mail på; itsafragilelife@hotmail.com
   Masse tanker, klemmer og hjerter til deg
   ♥♡♥ ♥♡♥ ♥♡♥ ♥♡♥ ♥♡♥ ♥♡♥ ♥♡♥ ♥♡♥ ♥♡♥ ♥♡♥ ♥♡♥ ♥♡♥ ♥♡♥ ♥♡♥ ♥♡♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s