Litt om meg

Hei..

Velkommen til min blogg, It’s a Fragile life.. Eller hva jeg heller vil kalle det, en virtuelle dagbok. Dette blir nok en anonym side. Dette blir de tankene jeg ikke klarer å dele med folk rundt meg.

Først må jeg bare si en ting. Det har vært veldig mange meldinger i det siste med folk som ønsker å presse meg til å anmelde. Jeg ser poenget! Jeg ønsker heller ikke at noen andre skal bli utsatt av mine overgrepene. Men jeg vet at Slangen er død, og de overgriperne han og pappa tok med utentifra kjenner jeg ikke. Og pappa ikke har tilgang til barn som ikke ville sagt i fra til sine foreldre. Han hadde tilgang til meg fordi jeg ikke turte å si noe. De få barna han har i livet sitt er han aldri alene med, og de har trygge foreldre som de ville delt det med, hvis noe hadde skjedde. Jeg må også bare be dere respektere prosessen jeg er i! At jeg ikke på noen som helst måte er klar for avhør og rettssak. De rundt meg som kjenner meg godt og følger meg tett vet at jeg ikke vil overlevd dette. Så vennligst respekter at jeg må ta ting i min egen tid. Takk <3

Dette blir fra min hverdag! Den har dessverre de siste årene sentrert rundt alvorlig selvskading, bulimi, selvmordsforsøk og sykehus. Jeg har hatt en veldig tøff barndom full av overgrep fra nærmere 40 overgripere, både psykisk, fysisk og seksuelt. Jeg har pga dette fått  komplex PTSD, Vedvarende Personlighetsending etter Katastrofale livshendelser og DID.

PTSD er en diagnose som kommer etter traumer.
DID er den nye betegnelsen på multippel personlighet. Dette er en diagnose jeg har benektet lenge, selv om jeg alltid har visst det har vært noe, innrømmet jeg det ikke og fikk ikke hjelp for det før for mars 2011.Dette er derfor noe jeg har behov å skrive litt om, det er på en viss måte litt nytt for meg. Vil blogge om utfordringer, men også om vegen mot en frisk hverdag, et helt liv.

Det var litt om hva bloggen vil handle om..

For å ta litt om meg selv.. Jeg er en jente i 20 årene som kommer fra Østlandet. Hehe. Mer vil jeg egentlig ikke si! :P Kommer til å omtale meg selv som Fragile.

Jeg kan forstå at noen er forvirret ang min historie, da den har forandret seg. Dette handler om nye minner og personligheter som har kommet frem med ting de har opplevd.
For å ta det kort. Jeg har blitt utsatt for incest siden jeg var spedbarn. Dette husker jeg selvfølgelig ikke, men jeg har baby-deler (personligheter), som har delt minner med meg om en voldtekt på et bad som ble pusset opp da jeg var 6-7 måneder. Han holdt på til jeg var 5-6, da begynte Slangen, som dere som har fulgt meg har blitt godt kjent med. Jeg fortalte det til pappa første gang det skjedde meg Slangen. Jeg har lurt mye på hvorfor i alle dager det var han jeg åpnet meg for først! Jeg har vel kommet frem til at 5årige meg ønsket sånn å ha en pappa som ville beskytte, derfor fortalte jeg det til han. Jeg tror pappa sluttet pga at jeg fortalte det, at han skjønte at når jeg kunne fortelle noen om Slangen kunne jeg fortelle noen om pappa og. Enten det, ellers så fant han meg ikke attraktiv lengre. Men det innså jeg ikke før nå nylig at han visste jo faktisk at dette skjedde med meg. Han visste at jeg ble misbrukt av Slangen, og han fortsatte å sende meg hjem til Slangen. Det er vondt. Jeg har også innsett at mamma må ha skjønt. Jeg revnet første gang han voldtok meg, mamma må ha visst. Hjernen min har nok beskyttet meg for disse sannhetene.
Pappa begynte å selge meg til andre pedofile i 4-5 årsalderen, det gjorde også Slangen når han kom inn i bildet. Begge fikk penger, dop og sprit for at pedofile skulle få være alene med meg. Jeg ble gruppevoldtatt når jeg var 4. Slangen introduserte meg for en pedoring med 20-30 stk. Dette er nye minner jeg gjerne skulle klart meg uten. Jeg har alltid trodd det ikke skjedde før jeg var 9, men nye minner har vist meg anderledes. Slangen holdt på til jeg var 17. Det var to graviditeter som de sørget for ble avsluttet av de på veldig fysiske farlige måter.
Uansett, dette kan dere lese mer om i bloggen :)

Jeg vil prøve å slippe dere inn i tankene jeg sliter og har slitt med.

Jeg er litt usikker på noe, kan la meg inspirere av andre blogger. Hvis noen syns jeg hermer håper jeg de sier ifra:)

Jeg kommer til å legge ut bilder jeg har tatt og sikt/noveller/sanger jeg har skrevet. Det blir litt vanskelig å copywrite siden jeg er anonym, men håper folk respekterer at mitt er mitt!

Er noen få jeg har klart å dele denne adressen med som da vet hvem jeg er. Veldig fint om dere kan huske å kalle meg Fragile, og ikke navnet mitt.

Takk at du leser, håper du vil fortsette å ta en del i min hverdag:)

Hvis du vil kontakte meg er min mail
itsafragilelife@hotmail.com :)

4 responses to “Litt om meg

 1. Fikk feil når jeg sendte deg mail. Men skriver her også:
  Hei,
  Jeg lurte på hvor i landet du holdt til..? Skjønner hvis du ikke vil si det, men tenkte bare at jeg hadde lyst å sende deg noe :)
  Håper dagen din har vært god, det fortjener du masse!
  Varme tanker fra Overkommer

 2. Flott blogg selv om det er sterke ting du skriver om

 3. http://blodskam.blogg.no/1451345559_4_perspektiv.html

  Jeg har skrevet et blogginnlegg i dag, etter å ha lest på bloggen din. Jeg håper det som står her ikke vil såre deg på noen måte, jeg var usikker på om jeg skulle poste det. Jeg mener det kun godt. Alle gode ønsker for deg, kjære Fragile.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s