Utvalgte innlegg..

Her vil jeg legge de innleggende som summerer opp bloggen min,
som sier noe om hva jeg ønsker å formidle,
hva som er viktig å lese. De nyest i kategorien er nederst:)

Dette er da noen innlegg valgt ut etter 4 år med blogging, litt fra hver katagori. Men hvis du ønsker å lese mer om hvert tema går til hovedsiden av bloggen, og på høyre side litt ned ligger det masse ord. Trykker du på et at av disse ordene kommer alle innleggene jeg har skrevet om temaet:)

Jeg vil lage overskrifter over hva de forskjellige
postene og en liten beskrivelse av hvorfor jeg mener
dette er et innlegg som er viktig for å bli kjent
med meg og min situasjon.

(Jeg vil bare nevne noe. Det har stadig kommet nye minner, fra yngre og yngre alder. Det vil si at f.eks alder på første voldtekt osv, har gått nedover, fordi fortrengte minner har dukket opp i terapi.)


Selvskading
Translation onn an arm – Dette er er det mest beskrivende diktet jeg har skrevet om selvskading. Det er skrevet i håp om at flere vil forstå mekanismene bak det hele..


Dissosiasjon og DID
Litt om hvordan de forskjellige personlighetene spiller inn – Dette er generelt om dissosiasjon og hvordan DID spiller inn i mitt liv.


Møte med Legevakta
Litt fra i kveld og forrige perm – Her står det ganske mye, men midt inni er det en del om flere møte på legevakta som ble veldig vanskelig.


Møte med psykehuset
Ikke nå..! – Jeg hadde en periode jeg var utrolig sårbar og hadde det ekstremt vanskelig der psykehuset plutselig bestemte seg for at jeg måtte bli kjent med nye ansatte
Nye pasientroller – Denne skrev jeg rett før jeg skulle på langtidsavdelingen . Den handler om ambivalensen om hvordan jeg vil bli oppfattet og hvordan jeg oppfatter meg selv i møte med ny avdeling.
Du er en oppgave som vi har fått av samfunnet – Velvalgte ord av en overlege
«Du kan ikke være her» – Dette handler om to innleggelse og hvordan jeg ble møtt.


Pågående overgrep
Hverdagens hemmelighet, pågående overgrep – Her beskriver jeg for første gang hvordan det har overgrepene jeg ble utsatt for i voksen alder startet.
M og noen av de andre delene – Her skriver jeg om hvordan noen av delene forholder seg til M.


Borderline
«Jasså, så du er borderline, du?» – Dette handler om hvordan jeg har blitt stemplet med en diagnose som absolutt ikke er min problematikk.


Troen min
Troen min– Nederst på denne posten har jeg skrevet et dikt
La meg fortelle deg om min Gud – Jeg fikk en lekse av en prest jeg snakket med, å fortelle om Gud til noen som aldri hadde hørt om Han før. I dette innlegget tar jeg for meg et og et ord i denne overskrift. Har skrevet i innledningen om hva som kommer når, som hvilke som handler om mine utfordringer i mitt syn på Gud, og hvilke som er mer generelle.


Dikt
Translation of an arm – Dette er er det mest beskrivende diktet jeg har skrevet om selvskading. Det er skrevet i håp om at flere vil forstå mekanismene bak det hele..
Sang/dikt; Notes from a pedofile Dette er nok det sterkeste diktet jeg har skrevet. Det begynner litt røft, men det ender bra:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s