Oversikt over innlegg

Her blir en liten oversikt over postene, og hva de handler om, så blir det lettere for deg som ikke gidder å lese alt. Den begynner med den første, så de nyeste er nederst;

Meg og mitt, en liten presentasjon Dette er kort om bloggen

Sprakk :( – Frustrasjons post etter å ikke ha klart å stå imot selvskadingstrang, og en utrolig fæl holding jeg ble møtt med forrige gang jeg var å sydde.

Litt om hvordan de forskjellige personlighetene spiller inn – I dette innlegget skriver jeg litt om DID, hvordan de forskjellige personlighetene har fungert.Tenker å skrive litt mer om de forskjellige etterhvert..

Hverdagens hemmelighet, pågående overgrep – Jeg har skrevet litt om overgrep som har skjedd det siste året, dette er litt om hvordan det begynte

Utskrivningsamtalen, del 1 – Denne handler om utskrivningssamtalen jeg hadde før siste uka jeg var hjemme. Denne går litt i det kompliserte i å ha forskjellige personligheter som vil forskjellige ting

De siste ukene.. – Mest om M, men litt om andre ting og. Blant annet da jeg trodde jeg var gravid.

Utskrivningssamtale del 2 – Siste delen av samtalen, om hvor vanskelig det var å lyve da jeg sa det var trygt å dra hjem når jeg visste det ikke var det

Orker jeg mer..? – om selvmordstanker

Litt fra ikveld og forrige perm – Jeg skrev litt om det vanskelige overgrepet som hadde skjedd den kvelden. Jeg skriver også en del om hva som skjedde forrige gang jeg var hjemme, det var en slitsom perm med overgrep, legevakt, overdose, selvskading og litt om da de andre delene var fremme

Ikke lurt – Kort om en lite gjennomtenkt overdose

Gårsdagen -Forteller om dagen jeg ble lagt inn igjen

For stakkarslig? litt refleksjoner rundt den forrige posten, pluss behandlersamtale

Min overgrepshistorie – Dette er posten for deg som vil bli litt mer kjent med historien min.Denne beskriver det som skjedde da jeg var liten

Hersens spiseforstyrrelse! -Frustrasjons post

Musikk som roer meg – Bare en youtube film med litt av musikken som roer meg om dagen

Notes from a pedofile – Dikt/sang jeg skrev i vinter

Litt fra helgen – En god samtale med konakt H, trulser fra M og litt av resten av helgen.

Martin og noen av de andre delene – Denne handler om hvordan noen av de forskjellige delene ikke sammarbeider rundt M.

Hva er det han vil?!? – Denne handler om det utrolig kompliserte forholdet jeg har til menn.. Frykt, og hvor usikker jeg blir på at menn viser interesse, fordi jeg har blitt skadet av så mange menn som har gjort.

32 gram – om lengselen hjem til overdosen..

Hvem er jeg? – En novelle jeg skrev på vgs..

Litt fra den siste uka – Denne handler om uka der overdosen skjedde, og litt om hva som har skjedd i etterkant.

Alt ble satt i tvil – Om en vanskelig time med psykolog A

Var jeg kun en jobb? – Den siste samtalen med behandler på akutt psykiatrisk fikk meg til å føle meg kun som en jobb for han..

Kan ingen la meg dø snart?!? – En bønn om at noen skal se hvor vondt jeg har det og la meg dø.. Også litt om frustrasjon over å ha kontakt på kontakt uten å finne noen å snakke med, pluss at jeg plutselig reagerte med sinne som utrykk for hvor vanskelig jeg hadde det, og det var de ikke vant til.

Am I supposed to want to live? – Et dikt skrevet om hvor jeg rett og slett spør om det er meningen at jeg skal ville leve når ting er så vonde som de er.

Et par sanger som gjør meg glad – Hadde et lite behov for å skrive om noe positivt, så la noen linker til noen sanger som gjør meg glad :)

3 åringen Fragile – Dette er et innlegg over hvor håpløs jeg føler meg når forsvarsmekanismene og reaksjonsmønstrene lik et barn i frykt for avvisning..

Translation of an arm – Dette er et dikt om selvskading, litt for å forklare kanskje..

Vi vil ut, men er det lurt? – Dette handler om ønsket om å få utgang fra psykehuset, men hvor destruktive noen av delene er…

He’s hurting me – Bare et par utdrag av et par sanger av Maria Mena som passet meg akkurat da..

«Du er en oppgave vi har fått fra samfunnet» – Et gullkort jeg fikk fra en overlege

Nye pasientroller – Tanker rundt hvilke roller jeg vil/klarer å ta i forhold til å komme til et nytt psykehus der de ikke kjenner meg..

Dagen er borte vekk – Oppdatering fra dagen jeg mistet i dissosiering..

Kanskje jeg bare skal la de ta over? – Lengselen etter å forsvinne var så sterk at jeg helst bare vil slutte å eksistere, bare la delene ta over hverdagen..

Ser ingen oss? – En av personligheten, Sofia, skrev om at hun følte at ingen så hvor mye personlighetene jobbet for å holde meg i live..

Greit å gråte? – Det å gråte har alltid vært vanskelig for meg, her skriver jeg litt om hvorfor.

Min måte å forsvinne på – Skriver litt mer om ønsket at personlighetene skal leve livet for meg, pluss at rollene har forandret seg, at istede for at jeg må passe på at ikke de gjør noe destruktivt er det de som må passe på meg..

Verste switchingen noen sinne – Om en kveld jeg switchet mer enn jeg noen gang har gjort på så kort tid..

Relasjonsrelaterte traumer – Om en samtale med psykolog A, ang relasjonsrelaterte traumer.. Handler litt om hvordan ting kunne vørt bedre hvis noen åpnet øya og sett hva som foregikk  med meg da jeg var liten..

Sårende kommentar begrenser litt – Bare en liten forklaring på hvorfor det var så lite oppdateringer en stund..

Fra de siste ukeneLitt fra en gang jeg stakk av, hvordan P taklet det på en sårende måte. Om hvor vanskelig det er å tro at folk mener positive ting om meg.. Og om en tur ut der delene skrek om hverandre om selvmord. Og en tur ut som startet en liten sorg over den tapte barndommen. Til sist er det om en selvskading episode.

Grått og grått – Litt om en tøff kveld..

Ingen beskyttet meg – Veldige hallusinasjoner av overgriper som voldtar ei lita jente som ligner på meg fikk meg til å føle på å trenge å beskytte henne fordi ingen beskyttet meg..

Utrolig tøft døgn – Om det første døgnet under pulten pluss et selvmordsforsøk. Jeg referer også til Hemmeligheten for frste gang.

Hemmeligheten, advokaten, selvmordsforsøk og
påtrengende deler
– Navnet sier egentlig sitt om hva de handler om:P

Behandlersamtale og vanskelige netter – Skriver litt om ekstremt vanskelige netter, pluss om en vanskelig behandlersamtale..

Ikke nå..! – Handler om hvordan jeg har det verre enn jeg har hatt det på veldig lenge, og hvordan psykehuset takler det på en måte som bare gjør ting utrolig mye verre for meg..

Jeg er redd – Et bilde jeg har redigert litt på for å uttrykke hvorfor jeg var redd akkurat da.

Fælt bursdagsminne – Dette er et minne jeg har slitt med som har blitt ekstra vanskelig fordi det er bursdagstider.. Dette er et detaljert minne om overgrep, så KAN TRIGGE..

Møte med kontrollkommisjonen – Etter å ha klaget på tvangen ble det møte med kontrollkommisjonen, overlegen og advokaten min. Ble vanskelig, og følte meg utrolig driti ut etterpå.

Do you know? – Redigert noen bilder med utdrag av en tekst fra musikalen «next to normal» som heter «Do you know»

Is it over yet? – Redigert bilde fra «Cry» av Kelly Clarkson

Jeg drukner – Et innlegg om følelsen i å drukne i alle maskene og løgnene for å få psykehuset til å tro at det går bedre med meg..

Takk – En post som takk for alle dere som leser <3

Når nettene blir lange og angsten setter inn – Sliter med å å få sove, så bruker nettene på å grue meg til å natta.. Angsten er ille..

Jeg ville jo bare være frisk – Litt om kampen jeg har hatt fra oppveksten av om dysse ned problemer og diagnoser i kamp om å ville være frisk.

«Du er trygg» – En skildring av hvordan det er når dissosiasjonen blander seg med flashbacks og om hvor virkelig gjenopplevelsen blir da..

«Jeg vil ikke  ha hjelp, jeg vil dø» – Jeg har møtt politi, ambulanse, leger, legevakt, og sykehus, veldig mange opp gjennom som ønsker å redde livet som ikke vil reddes..

«En alvorlig psykisk lidelse» – Jeg fikk svar fra kontrollkommisjonen der jeg fikk nei på klagen på tvangen og hva som stod der.. Også litt om skjermingvedtaket.

Stykker av Hemmeligheten – For dere som har fulgt bloggen er Hemmeligheten en traumatisk periode jeg brukte veldig lang tid på å klare å dele. Her deler jeg litt av den for første gang.

Feiga ut – Etter å ha delt Hemmeligheten feiget jeg ut og satt passord på den. Skriver litt om delenes reaksjon.

Mobilblogg – Uten å helt ha forklaring på hvorfor var jeg helt sikker på at jeg kom til å klare å dø denne kvelden, så dette skulle lissom være den siste blogg innlegget..

Hvor er du, kontroll? – Litt om helgen, all tvangen som ble utført og hvordan noen av delene taklet det. Litt fra en behandlersamtale og en tøff kveld.

Hvordan har du det? – Unngåelsen av spørsmålet om hvordan jeg hadde det bare fordi jeg ikke klarte å forholde meg til smerten. Skriver litt om behandlersamtale også der vi snakket litt om mobilbloggen og at Marie (en helt apatisk del) hjalp meg gjennom samtalen der jeg fortalte henne om Hemmeligheten.

Åpner stykker av Hemmeligheten – Bare noe kort ang at jeg åpnet posten om Hemmeligheten.

Du har kommet til en pasient som ikke er bruk – Forklarte at grunnen til at jeg har skrevet så lite var fordi jeg nesten ikke hadde vært til stede, at jeg var helt avhenging av at personlighetene tok helt over hverdagen.

Spørrerunde – Åpner for spørrerunde:)

Svak? – Litt om flere beltelegginger på kort tid og en behandlersamtale der jeg tok opp noe jeg har tenkt mye på; mange med verre historier enn meg har færre personligheter, er jeg svak?

Positivitet :) – Fant ut at det har vært alt for lite positivitet i det siste, så skrev en liste over tingene som er positivt i det siste:)

«Bare» overleve – Forteller litt fra jula..

«Happy new year…? – Litt om hvor vanskelig det er med et nytt år, men også om hvor hardt jeg prøver å se positivt på det.

Straff og mat – Jeg sliter med maten for tiden, både pga vekt og at noen deler bruker sulting som straff..

Spørsmål rundt delene – Fra en behandler samtale.. Først om hvordan vi jobber for å oppheve skjermet, så noen spørsmål jeg har stilt meg selv rundt hvorfor delene gjør som de gjør..

Religion VS Jesus – En film jeg syns var veldig bra som også sier litt om hva jeg mener om saken.. Ambefales:)

Det går jo så bra…? – Dette handler om en ny trend blandt personalet der de skulle så fokusere på det positive at smerten min ble glemt..

Smerten i bloddråpen – Dikt om selvskading.

♫ Like you and everyone else ♫ – En sang jeg syns beskrev mye om hvordan det har vært for meg den siste tiden.. Bilder og tekst fra sangen pluss linker til postene for å understreke det.

Gjemmer meg litt – Det hadde gått en stund siden forrige post, mye fordi jeg føler at ingenting jeg hadde  si ble viktig nok til at noen ville lese..

Jeg som delene og delene som meg – En ganske beskrivende post om hvor vanskelig det kan  være å akseptere at delene faktisk er meg.

Vanskelig helg – Litt om alle sy-situasjone og grunnen til hvorfor mange av helgene kan være vanskelige..

Self-injury awerness day – Dette er en post å lese hvis du lurer litt på hvorfor mennesker velger å skade seg. Litt generelt og litt om min historie med selvskading

Hva føler du om at du føler at du føler det – Litt om tøffe helger, om vanskeligheten i noen situasjoner med å klare å kommunisere hvorfor jeg har det vanskelig og litt om selvmordstanker.

Kjellergulvet – Sammen med «Du er trygg» skildrer jeg hvordan det er å være helt inne i dissosiasjon og flashbacks.

Jasså, så du er borderline, du? – Dette er en post der jeg skriver om all stigmatisering og dårlig behandling som skjer rundt Borderline/emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse.

Svar på spørrerunden – Her er svar på spørsmålene jeg fikk i spørrerunden jeg hadde:)

Overgrephistorie nr 2 – Dette er en av serien av min barndomshistorie.. For lignende poster; se nederst på denne posten.

«Det går greit» – Litt om en vanskelig kveld og seieren ved å gi fra meg muligheten til et selvmordsforsøk..

It only hurts when I breathe – Litt om et selvmordforsøk som sendte meg på akutten og litt om tanker rundt selvmord.

Troen min..  -Dette er det første innlegget jeg har skrevet ang troen min, at jeg er kristen.. Det handler om smellet jeg fikk i troslivet mitt for en stund siden..

Belønningen som ble vond.. – Dette innlegget handler litt om at da tilsynet gikk ned og tankene rundt selvmord. Det handler også om en tur ut som skulle være positiv men som ble vanskelig..

Belastende…? – Dette handler om en samtale jeg hadde med psykologen da det kom frem at det var belastende for avdelingen at jeg har vært så dårlig som jeg har vært..

Vil Han se på meg?  – Dette er den andre innlegget jeg har skrevet om troen min.. Jeg lurer på hva Gud ser når Han ser på meg, om Han vil se på meg i det hele tatt..

Så du..? – Dette var et av de tøffeste innleggene jeg har skrevet på lenge.. Det handler om mitt spørsmål til de som faktisk burde sett noe ang at jeg ble seksuelt misbrukt;  lærere, barnehageansatte, ungdomsledere osv..

Jeg vil ikke mere..! – Dette beskriver et alvorlig selvmordsforsøk og tankene rundt det..

Stemplet for livet.. – Her er min mobbehistorie..

Har det skjedd noe mer + brev til en av personlighetene – Her kommer uvissheten om det har skjedd noen overgrep jeg ikke husker da jeg har flere personligheter under 4 år. Jeg har også skrevet et brev til 4 årige Trist..

Øyeblikk # 1 Vi delte rom, hun og jeg – Jeg vil gjerne beskrive noen øyeblikk som er viktige for meg. Dette er skildringen av kampen jeg kjempet for å dø, samtidig som jeg lå vegg i vegg med ei som kjempet for å leve.

Øyeblikk # 2 Gutten med kysset  – Jeg vil gjerne beskrive noen øyeblikk som er viktige for meg. Dette er skildringen av en liten gutt i barnehagen jeg jobbet som oppdaget et av selvskadingsarrene mine..

Ops, I did it again – Et innlegg om det at jeg hadde begynt å samle medisiner igjen.

Hvor stor del har psykdommen?Her snakker jeg om kontrastene mellom meg og psykdommen i meg.

Jula for en 10 åring – En skildring på hvordan jula var for meg da jeg var 10 år..

Humor som forsvarsmekanisme – Jeg har ofte blitt fortalt at jeg kan le bort de mest alvorlige ting. Her er grunnen.

De to som aldri ble..Dette er nok det vanskeligste og mest sårbare jeg noen gang har skrevet. Leses med respekt. Jeg ble påtvunget to aborter, en som 13åring og en som 15åring. Her er den ærlige historien om det.

Et «sånt» innlegg.. – Dette innlegget ble et litt «her og nå» innlegg, beskriver litt om innleggelse osv..

Den følelsen – Kort mobilblogg om mine tårer som ikke ble lagt merke til selv om jeg satt rundt samme bord som familien.

Selvdestruktivitet for å overleve – Det vonde da folk tror det går bedre pga mindre skading, pluss litt snakk om en gutt jeg likte..

«Det skremmer meg» – En laang post om hvordan psykolog O stadig ble skremt av både min selvdestruktive adferd, samt ondskapen til mine overgripere. Jeg har også skrevet om en tur til legevakta.

Hemmeligheten i år også – Skriver om ukene jeg var låst inn i kjelleren 24/7.

Enough said – Bare en link ang tidligere beskrivelser av hvorfor bursdagen min er så vanskelig.

«Du kan ikke være her» – En beskrivelse av hvor vanvittig dårlig jeg blir møtt av akuttavdelingen på psykehuset, pga diagnosen min (Du kan lese mer om diagnosen ved å trykke på Borderline under stikkord.)

Kasteball – Beskrivelse av hvordan jeg blir kasteball i systemet fordi ingen vil/tørr ta ansvar for meg når jeg er dårlig.

Alle trenger vel å føle seg ønsket..? – Jeg har skrevet litt fra julaften, pluss hvordan jeg mekanismene i meg fort gjør at jeg går i utfordre klær når jeg føler meg usikker og uønsket. Skriver også om balansen mellom overgrep av pappa og overgrep av Slangen.

It’s not your fault, it’s not  your fault – Dikt om hvordan man blir manipulert av overgriper.

Takk <3 – Enda en takk til dere lesere, betyr mer for meg enn det aner..

Se sammenhengen mellom overgrepsutsatte barn og voldtatte voksne – En mer fagartikkel. Overskriften sier sitt :)

Æsj! – En beskrivelse av en grusom opplevelse jeg hadde på bussen som vekket mange minner fra mobbingen hos meg.

Litt forsinket 17. mai takk <3 – Takknemlighet for at jeg faktisk bor i Norge <3

Behind the smile – Et dikt/sang jeg skrev i 14-15 års alderen.

Store vesle lillebror – Et innlegg der jeg skriver om frykten for at lillebror også ble utsatt av pappa.

Enda et barn som ikke ble – En skildring av et selvmordsforsøk som kom pga en spontanabort etter graviditet med pågående overgrep (M) sitt barn, og hvor forferdelige de var på psykehuset.

Kjære julenissen – Et brev som jeg skrev fra mitt 4 årige verdenssyn, og litt fra nåtidens.

La meg fortelle deg om min Gud – Jeg fikk en lekse av en prest jeg snakket med, å fortelle om Gud til noen som aldri hadde hørt om Han før. I dette innlegget tar jeg for meg et og et ord i denne overskrift. Har skrevet i innledningen om hva som kommer når, som hvilke som handler om mine utfordringer i mitt syn på Gud, og hvilke som er mer generelle.

Kvinnen som ble tatt i hor – Dette er en monolog fra en av de fineste historiene jeg vet om i Det Nye Testamentet. Historien handler om hvordan Jesus møter en prostituert.

Jesus i speilet – Jeg fikk et bilde da jeg ba for noen uker siden, som jeg har beskrevet her. Det begynner med at jeg står å hyler til mitt eget speilbilde, i selvhat. Jesus dukker opp i speilet og tar et oppgjør med hvordan jeg ser på meg selv som verdiløs og skyldig i overgrep.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s