Takk <3

Jeg vil bare takke deg for at du er her når ikke jeg er det..

Selv om jeg ikke har blogget på halvannen måned har jeg rundt 70 folk som er innom hver dag. TAKK!! Dere aner ikke hvor mye det betyr!!

Takk til dere som kommenterer! Dere som deler liv, håp, tro, varme, tvil, kjærlighet og medmenneskelighet med meg..  Det er utrolig hyggelig å få kommentarene deres, selv om det bare er et hjerte eller en klem..

Og til deg som  ikke kommenterer..  Jeg vet at du er her, jeg ser det på statistikken! Det at du kommer innom betyr mer enn ord du kan komme med.. Jeg er glad for at nettopp du er her..

Det at noen bryr seg nok til å lese om min hverdag rører virkelig ved meg.. Jeg har vokst opp med at ingen brydde som om hva jeg hadde å si, hva jeg mente eller følte. Det at noen vil ta del i min hverdag betyr hele verden for meg..

9 responses to “Takk <3

  1. Du er verdifull kjære deg <3 og en flott jente <3

    Jeg kjenner deg ikke personlig, men jeg bryr meg om deg og er glad i deg <3

    Du er et vakkert menneske <3

  2. Åh, goe deg <3 Sjøl takk for at du vil dela!

  3. Jeg bryr meg om deg søte deg <3 Jeg er virkelig glad i deg og ber for deg <3

  4. Jeg er av dem som er innom av og til, kanskje ukentlig. Bloggen din har berørt meg veldig sterkt. Jeg ønsker sånn at du skal få gode og trygge opplevelser i livet ditt. Du deler av ditt innerste, slik at jeg som helsearbeider kan få lære noe om hvordan de som har det vondt virkelig har det. Det hjelper meg i jobben min, og det takker jeg deg for.

    • Wow, Anna!! TUSEN takk!!! DEt betyr SÅ mye for meg at helsearbeidere er innom og at det kan hjelpe de. Takk at du følger meg, takk at du deler!❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s