Alt er min feil..

Jeg sitter og forteller om M med noen venner. Om truslene. Om at han i smug tar bilder av de jeg er glad i for å holde kontrollen. Jeg vet hva er han er i stand til å gjøre, jeg vet truslene er kjempealvorlige. Så ja, jeg kommer ut i bilen hans for nye voldtekter når han ber om der. Jeg får ut dit fordi det er en reel sjans han skader familien min. Jeg går dit jeg finner det knuste hjertet mitt, trenger være nære det. Jeg går dit på autopilot fordi jeg ikke fortjener noe bedre. Men Ø spør tre gagner; så du går ut i bilen hans? Bare for å være sikker, du går inn i hans bil?

Jeg har jobbet SÅ hard med å gi skyld til overgriper. Men… Kanskje alt dette er min feil alikevel?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s